Niels Jacobsen døde her til morgen

Det er med sorg, at jeg må meddele jer at vores mangeårige medlem Niels Jacobsen døde her til morgen. Niels var medlem i klubben i mange år inden han holdt en længerevarende pause. Han genoptog sin skakkarriere igen i 2015, hvor han var gået på pension fra sit arbejde. Gennem flittige studier var han ved at genvinde sin fordoms skakstyrke og deltog som medlem af Nørresundby skakklubs bestyrelse i klubbens daglige drift. Niles viste meget om skak og man kunne altid få en samtale med ham. Han var altid behjælpelig med at analysere ens partier og dele sin store teoretiske viden.

Han vil blive savnet, ære være hans minde.

Niels bisættes tirsdag 7/6 kl. 11:00.

Østre Kapel, Filstedvej 76, 9000.

Præst er Jan Pahus Nissen fra Nr. Uttrup kirke.

2 thoughts on “Niels Jacobsen døde her til morgen

  1. Arne Dan Fjordside

    Ja trist at høre at Niels er død, og al for tidligt. Jeg nåede at spille mange tætte partier med Niels, efter at han genoptog skakspillet, og altid var han velforberedt og ville gerne drøfte vores partier bagefter. Udover skak fascinationen delte vi også en stor fælles interesse for cykelsport. Synd at Niels ikke nåede at opleve DM i Aalborg og Tour de France starten. Vil savne ham.

    Svar
  2. Eric Bentzen

    Trist. Jeg vil altid huske Niels for hans lune humor – fx sagde han: “For at få uligefarvede løbere, skal man bare bytte de ligefarvede”. Niels var en god kammerat.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.