Siden sidst

Der er sket en hel del siden sidste opdatering. Per Andreasen blev Danmarksmester i +65 seniorskak og han holder et foredrag om sin sejr på torsdag den 24. marts kl. 19.00. Børge Pedersen vandt førstepladsen i næste præmiegruppe.
2. holdet tog førstepladsen i Mesterrækken og vi er nu berettiget til at spille i 2. division. Grundlaget for denne sejr skyldes, at flere spillere på holdet overpræsterede. Arne Hove blev topscorer med 6½/7, Ole Madsen fik 6/6 og Per Grevlund 4/4. Spørgsmålet er, om vi kan finde 16 spillere til divisionsskak næste sæson.
3. holdet blev nummer 7. Topscorere blev Christian Gottschalk med 3½/6 og Michael Bohnstedt med 3½ /7.
Den 2. april afholdes der 4 mands pokalskak i Aalborg. Meld dig til Arne Hove, hvis du gerne vil på et hold eller lav dit eget hold.
Vi holder vores årlige hurtigskakturnering lige efter påske. Det er ikke den traditionelle pokalturnering, da jeg synes den er plaget af for mange tilfældigheder. Det bliver en traditionel Schweizer med opdeling i ratingrupper. Vi starter den 21. april lige efter påske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.