Sommerskak forsætter

Mens webmasteren har solet sig på Kreta, har der været lidt udfordringer med afholdelsen af sommerskak grundet sygdom mv.

Bent er på sagen med at finde et sted til at vi kan spille i morgen, torsdag. Der vil blive arrangeret kørsel fra Torvet 5 til spillestedet.

Vi ses i morgen! 🙂 Hilsen Webmaster Sisse

4 thoughts on “Sommerskak forsætter

 1. Lasse

  Ligesom sidste torsdag, så var vi afskåret fra at bruge det gamle rådhus. Heldigvis lagde Bent S. hus til, og vi kunne lige være der. I forvirringen fik jeg ikke betalt for runden, så det må ordnes senere. Forhåbentlig får vi afklaret lokalesituationen i god tid før næste runde.

  Svar
  1. Bent Sørensen

   Hej Lasse
   Min kontaktmand til Ældresagen kommer hjem fra Kroatien på onsdag. Jeg håber, jeg lan låne hans nøgle til rådhuset, så vi kan spille de resterende runder der. Hvis ikke må vi tage endnu en runde hos mig. Mere kan jeg ikke sige i dag.

   Mødestedet er Torvet 5 Nørresundby

   mvh Bent

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.