Arkivet

Jeg har tilføjet nogle artikler til arkivet, som kan tilgås via menupunktet “Arkiv”. Nogle har kun været bragt i det gamle, trykte klubblad, mens andre har været at finde både i klubbladet og på den gamle hjemmeside.

Nu skulle alle artiklerne være i et tidssvarende layout, som automatisk tilpasser sig læserens skærmstørrelse, og der er stof til at fordrive nogle timer i din coronaboble.

Det drejer sig om følgende:

Eric Bentzen

One thought on “Arkivet

  1. Per Næsby Andreasen

    En stor tak til Eric Bentzen for at “genoptrykke” disse fantastiske fortællinger fra fordums tid. Det har været en kæmpe fornøjelse at læse/genlæse artiklerne. Fantastisk læsning som kan anbefales til alle klubbens medlemmer. Måske vi også skulle dele dem på Nørresundby Skakklubs Facebook side, artiklerne har helt sikkert stor interesse for et bredere publikum! 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.