Sommerinfo

Skolernes sommerferie er startet, men vi har stadigt åben. Michael Bohnstedt kører sammen med Henning Larsen den populære turnering ”Sommerskak spil når du har tid”

Vi har fået et nyt medlem Claus Christensen fra Sæby og vi har mistet Morten Tjørnehøj, som holder en pause fra skak.

Vi holdt generalforsamling den dag Danmark tabte til Belgien. Med hiv og sving blev vi lige netop beslutningsdygtige. Dog kunne vi ikke finde en erstatning for Niels, som gik af som bestyrelsesmedlem. Dette betyder, at der kommer en ekstra generalforsamling, hvor vi kan vælge et nyt bestyrelsesmedlem. Hvis du har lyst til at gøre et stykke frivilligt arbejde, skal du bare tage kontakt til formanden. Der blev også afholdt klubmesterskabet i lyn og der vandt Per Andreasen.

Vi har lige holdt udsalg af gamle bøger og skakmaterialer, så formanden kunne få tømt sit loft. Alle bøgerne blev solgt og nogle skakspil. Mængden af gamle mekaniske ure er så stor og vi er helt gået over til elektroniske ure, så vores medlemmer kan få et mekanisk ur, hvis de ønsker det. (Først til mølle). Desuden er der enkelte spil til salg. Bare tag kontakt til formanden.

Vi spillede også en havelynturnering, som blev vundet af Per Andreasen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.