Klubben er endeligt åben

9½  partier blev spillet i går. Stemningen var rigtig højt og partier fra klubturneringen og en enkelt fra Seniorturneringen blev spillet. Det ½ parti er fordi der var en spiller som ikke mødte op. Vores turneringsleder genopfriskede reglerne og tjekkede alle at de havde et negativt Corona pas og lugtede af sprit. Som det ses af billedet lyste forventningens glæde ud af spillerne. Det var så dejligt at komme i gang igen selv om det ikke var uden omkostninger. Jeg hældte personligt en halv pose kaffe ud da det var blevet for gammelt.

Vi har været nød til at udsætte generalforsamlingen en uge så den holdes den 17. juni. Dette er for at være sikre på at vinderne af klubmesterskabet findes inden afholdelsen.

Klubben er lukket i næste uge pga. Kristi Himmelfartsdag, men om 2 uger er der fuldt program igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.