Spændende afslutning i klubturneringen

I alle tre grupper var der spænding omkring resultatet. I topgruppen stod Tommy Nielsen og Per Andreasen helt lige inden den afsluttende runde. Hvis de begge vandt ville de begge to blive klubmestre. Per mødte undertegnede og vandt hurtigt. Tommy mødte Sune Kovshøj fra Aalborg og tabte. Herved overtog Sune andenpladsen og Per blev klubmester med imponerende 8 ud af 9.
I Basis 1 førte Jarl Mølgaard med et halvt point før sidste runde. Han spillede remis med Christian Gottschalck og blev indhentet af Gabriel Stricker fra Aalborg, som vandt sin kamp. Helt utroligt havde de samme korrektion, selv om Jarl havde vundet over Gabriel i deres indbyrdes kamp. Det blev så en delt 1. og  2. plade med 6 ud af 9 point.
I basis 2 stod Rune Nielsen og Claus Christensen helt lige før sidste runde. Claus vandt hurtigt sin kamp medens Rune noget heldigt spillede remis mod Bent Nielsen fra Skørping. Claus blev dermed vinder af Basis 2 med 7½ point og Rune nummer 2 med 7 point.

Herunder en glad klubmester sammen med nummer 2:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.