Sommerferien er nær

Nu er der snart sommerferie, men der er nogle som ønsker at spille skak hele sommeren. Derfor starter vi vores “spil når du har lyst” sommerturnering torsdag den 30. juni. Henning Larsen og Michael Bohnstedt står for turneringen. Som noget nyt kan man ikke melde sig til på forhånd, man skal i stedet møde op  inden 18.45 for at deltage.

Som man kan se i kalenderen holder vi lukket Sant Hans aften.

Siden sidst har vi holdt en hurtigturnering med Per Andreasen som vinder med 9 af 9! Desuden blev Jørgen Jørgensen nummer 3 i Himmerlandsturneringen, hvor Allan Badsberg vandt sin gruppe med 7 af 7 og en kæmpe ratingfremgang.

Byturneringen starter den 16. august og man kan allerede melde sig til.

Nørresundby Skakklub har fået et nyt medlem Kristen Jensen, som senest har spillet i DSA. Han skal være med til at forstærke vores 2. hold i 2. division.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.