Nørresundby – Aalborg 2

I 6. runde af divisionsturneringen havde vi hjemmebane mod Aalborg II.

Resultatet blev 4-4 og det er jo helt elendigt for os, men trods et resultat vi sikkert kunne være bedst tilfreds med. Flere partier svingede en del fra side til side.

På bræt 2 – 3 og 4 var der rimeligt hurtige remisser til Tommy, Grevlund og Jan. Det var min fornemmelse at vi stod dårligst i alle 3 partier, helt sikkert var i hvert tilfælde Jan og Grevlund skidt kørende undervejs, men remis.

Arne Hove spillede mod Aalborgs unge Yehor. Et underligt og uhyre dårligt spillet parti af begge spillere. Yehor ofrede helt unødvendigt en officer for nærmest ingenting, hvorefter Arne trak lynhurtigt og selv satte en officer i slag lige med det samme. Det gik lige fra gevinst til tab på ca. 7 sekunder.

Kewin spillede igen et godt parti og overspillede altid farlige Stanislaus, 1-0 til os.

Lars Nielsen parti startede smukt og han overspillede Simon Nørgaard fuldstændigt. Da sækken skulle snøres spillede Lars helt forkert og havnede i et Tårnslutspil der var helt tabt. Her var vi heldige, det blev så remis.

Ole vandt et fint angrebsparti mod Arne Fjordside. Jeg tror at Arne stillede sig for passivt op, og hans modspil kom aldrig rigtigt i gang, og Ole afsluttede partiet med maner!

Jeg havde de sorte brikker mod Mads Alberg. Jeg fik en fin åbning og stod lidt bedre efter 14 træk. Herefter begyndte jeg at spille ukoncentreret og unøjagtigt, og med mange præcise træk fik Mads overtaget. Jeg blev reelt udspillet af en stærkere modstander, det er der jo ikke noget at gøre ved. Trækket før jeg gav op fik jeg en gylden chance. Et uhyre simpelt træk havde sikret mig remis med det samme, men jeg så det ikke, det var bare for ringe.

Altså 4-4 mod Aalborg II. Rigtig Skidt. For få år siden kunne vi banke Aalborg I uden problemer. Det går op og ned i Livet og også i skak. Lige nu går det mest ned for os….

Per Andreasen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.