Sommeren er begyndt

Vi har netop holdt en begivenhedsrig generalforsamling. Jeg nævner lige de vigtigste punkter.

Arne Hove er gået af som formand, ny formand er Michael Bohnstedt. Arne var kørt lidt surt i jobbet og træder et skridt tilbage. I stedet for at være formand har Arne nu overtaget kassererjobbet fra Per Grevlund. Per fortsætter dog i bestyrelsen så det hele er kun en omrokering for nu.

Betænkningstiden bliver ændret i klubturneringen så man fremover får 15 min efter 40 træk.

Michael Bohnstedt og Per Andreasen har uddannet sig til skakdommere. De bruger vores sommerturnering som deres træningsturnering. Der skal dog være mindst 20 deltagere i turneringen for at det tæller så husk at møde op og deltag mindst en gang så de kan få deres licens. Turneringen starter næste torsdag den 22. juni 2023.

Bemærk at man ikke kan melde sig til på hjemmesiden. Man skal møde op på spilledagen inden kl. 18.45 for at kunne deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.